Bekijk project
Route
Events
Toekomst
Ontdek de toekomst van gastvrijheid in Friesland! | 08.04.2024

AI en duurzaamheid voor de toeristische sector

Ontdek de toekomst van gastvrijheid in Friesland! Wij heten u van harte welkom op een inspirerende middag gewijd aan de kracht van Kunstmatige Intelligentie en duurzame innovaties. Op 8 april aanstaande nodigen wij alle ondernemers uit de gastvrijheidssector uit om deel te nemen aan onze bijeenkomst “AI in de gastvrijheidssector”. Deze bijeenkomst is speciaal ontworpen voor toeristische ondernemers zoals u, met als doel de grenzeloze mogelijkheden van AI binnen onze branche te ontdekken en te omarmen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Nancy Rademaker als keynote spreker zal optreden, waarbij ze haar expertise en inzichten deelt over de impact van AI op de gastvrijheidssector. Daarnaast zullen er boeiende en leerzame workshops worden gegeven, die u helpen om de praktische toepassingen van AI in uw bedrijf te begrijpen en te benutten.

Klaar om de volgende stap te zetten naar een duurzame en intelligente toekomst?

LOCATIE

Media Innovatie Campus (MICA)
Sixmastraat 15, 8932PA, Leeuwarden
PROGRAMMA
  • 14:30 Inloop
  • 15:00 Welkom
  • 15:10 Keynote spreker – Nancy Rademakers
  • 15:50 Workshops
  • 16:45 Netwerkborrel

 

WORKSHOPS

Er is keuze uit vier workshops, gehouden door vakmensen en experts uit het Friese werkveld.

AI in de klantreis
Door: Jörg Wenzel – NHL Stenden

Hoe kunnen gastvrijheidsbedrijven een inschatting maken over de inzet van deze AI, en waar moet rekening mee worden gehouden. We kijken specifiek naar het klantcontact en de individuele klantreis van aanwezige bedrijven en onderzoeken waar eventueel (deel)automatisering van processen met behulp van bestaande tools die gebruik maken van AI wenselijk en kosten efficiënt is.

Digitaal veilig ondernemen
Door: Erik Miedema – MKB Cyber Campus

Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je bedrijf digitaal weerbaar is, Wat zijn de risico’s en hoe zorg je ervoor dat je de juiste maatregelen neemt. Onze 7 stappenplan helpt ondernemers concreet. Tijdens de presentatie laten we zien wat je kunt doen en welke mogelijkheden er zijn.

Tûk Tûker Tûkst: AI toegepaste voorbeelden voor kleine MKB bedrijven
Door: Rienk de Jong en Yodi Vellinga – Pean & Salt

Leer hoe AI je kan helpen in je bedrijf, met echte voorbeelden van Pean-buiten, Zeilschool Pean en Paviljoen Salt. Wij laten zien hoe makkelijk het is om met AI aan de slag te gaan. Na deze workshop weet je hoe je zelf kunt beginnen. Rienk de Jonge en Yodi Vellinga geven deze workshop vanuit hun eigen ervaringen.

AI in toeristische marketing
Door: Aaldert Lemstra en Wouter Hoekman – Merk Fryslân

Aaldert en Wouter nemen je in de dagelijkse toepassing van AI op de online afdeling van Merk Fryslân. Praktische voorbeelden zoals hoe je social media posts laat genereren of een webpagina vertaald naar het Duits. En andere inspiratie over hoe je AI slim kan inzetten.