Bekijk project
Route
Events
Afgerond
Creëer. Game. Play. Win. | 11.12.2023

Gamestorm Arcade

MICA Gamestorm

Wij gaan deze week 100 opdrachtgevers blij maken!

100 challenges, 100 solutions. Van 11 tot en met 15 december gaan we samen aan de bak om 100 challenges van bedrijven op te pakken. 

En waar gaan we ze dan bij helpen! Nieuw logo? Website-advies? Een animatie, een infographic of een strategisch plannetje voor een zakelijke instagram account? Een goed idee voor een event of een marketingstrategie voor een event? Zij vragen, wij draaien!

Tijdens deze vijfdaagse hackathon gaan jullie (studenten van Firda en NHL Stenden) aan de hand van verschillende design thinking- en brainstormmethodes en onder begeleiding van doorgewinterde professionals voor jou aan de slag. Wij zorgen voor de challenges én voor allerlei lekkers dat ervoor gaat zorgen dat jouw creativiteit helemaal tot bloei komt! (Je neemt alleen je eigen brood mee voor de lunch :))

Iedere dag starten we om 9.30 in de centrale hal van MICA. Dan beginnen we met een workshop van een professional.

  • Op maandag komt Martijn Werkhoven je leren hoe je de tofste Tiktok film maakt en op dinsdag.
  • Op dinsdag komt Thomas Nauw ons leren hoe je (gratis) AI in kunt zetten om visueel werk voor je te maken.
  • Op woensdag leert Didier Kick van Keerwater hoe je effectief storytelling kunt inzetten om innovatief te zijn.
  • Op donderdag komen Sytse Jongbloed en Gerben Jelle Kazemier van de Visuele Vertalers ons door middel van een game hele toffe dingen leren over visualiseren.
  • Op vrijdag gaan we ‘sochtends met Nienke Jansen aan de slag en zij gaat ons meenemen in hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Vervolgens gaan we aan de slag met de challenges van de bedrijven. In groepjes van 5 pak je iedere dag een challenge op. Work hard dus. De hele week kun je met je werk punten verdienen.

Maar daarna? Play hard! Want na dat harde werken gaan we smiddags hele andere leuke dingen doen. We hebben allerlei gave games voor je in petto. En ook daarmee kun je punten verdienen!

Op vrijdag gaan we vanaf het begin van de middag de score’s optellen en uiteraard zijn er prijzen te winnen!