Bekijk project
Route
Events
Toekomst
Creëer. Game. Play. Win. | 11.12.2023

Gamestorm Arcade

MICA Gamestorm

Wij zijn op zoek naar 100 media challenges!

100 challenges, 100 solutions. Van 11 tot en met 15 december gaan 100 studenten aan de bak om jouw vraagstuk aan te pakken. 

Wil je een nieuw logo? Website-advies? Een animatie of duurzaamheidsscan? JIj vraagt, wij draaien. Tijdens deze vijfdaagse hackathon gaan studenten van Firda en NHL Stenden aan de hand van verschillende design thinking- en brainstormmethodes en onder begeleiding van doorgewinterde professionals voor jou aan de slag. Helemaal gratis. 

Drop jouw challenge
Drop daarom jouw challenge via de knop hieronder en wij maken op 11 t/m 15 december binnen drie uur een creatief voorstel voor jouw organisatie. Meld je vraagstuk vóór 1 december aan.

Aanwezig zijn bij de resultaten?
Aan het einde van deze bruisende week, op vrijdagmiddag 15:00 uur, onthullen we de resultaten. Alle ideeën krijgen een welverdiend podium. 

Als je hier als opdrachtgever bij bent, krijg je een masterclass van Friso Visser, creative change maker en mede-oprichter van Brain Fuel.  Daarnaast ontvang je gratis en voor niets het boek De Brainstorm BIjbel, dat we op release naar je toe sturen. 

Na indiening van jouw project krijg je hiervoor ook een uitnodiging toegestuurd. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op deze middag, no worries. We sturen de creaties de week erop naar je toe!