Bekijk project
Route
Huren

Huren

MICA is meer dan een locatie voor vergaderingen, brainstormsessies, hackathons, of om in creatieve ruimtes aan verhalen te werken. Niet voor niets is onze pay-off: Connecting Creative Worlds. We verbinden partijen. Bedrijven, young professionals en studenten in de creatieve sector.

In MICA verhuren we niet alleen vierkante meters op een klassieke manier, maar zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om het creatieve proces zo goed mogelijk te faciliteren.
We ontwikkelen shared facilities. Ruimtes die flexibel te gebruiken zijn. Voor een dagdeel, een dag of een week. We proberen daarmee niet alleen een zo kostenefficiënt mogelijk aanbod te doen, maar bevorderen ook het contact tussen de gebruikers in het pand.
Een dag gebruik maken van een studio met alle denkbare faciliteiten, vergaderen in een boardroom, elkaar creatief uitdagen tijdens een hackathon, een kopje koffie drinken om te overleggen. Het kan allemaal in de MICA.

MICA is een project in ontwikkeling. De komende jaren blijven we bouwen en verbouwen. Misschien kun je ook zelf iets bijdragen aan het concept van shared facilities. We staan open voor creatieve ideeën. Als je wilt weten welke specifieke mogelijkheden MICA voor jou in petto heeft of wat jij conceptueel kunt toevoegen, neem dan contact met ons op.