Bekijk project
Route
Nieuws & verhalen

MICA-website wint Site of the Day op Awwwards

Je scrollt nu door een award winning website. De MICA-website is namelijk gekozen tot Site of the Day via het internationale platform Awwwards. We zijn trots op ons team en nog vele malen trotser op onze communicatiepartner-in crime: alle lof voor Junction!

Awwwards

Het internationale platform Awwwards – inderdaad met 3 keer een w – werkt aan erkenning en prestige voor webdesigners en developers wereldwijd. Zij zetten speciale websites in het zonnetje. De spotlight was op 9 februari voor ons.

Interactief en dynamisch

Waardering is er vanuit Awwwards voor de interactieve elementen op de MICA-website. Het is je ongetwijfeld opgevallen: wanneer je navigeert door de website verandert de cursor van kleur en grootte en vloeien de achtergronden in elkaar over. Van groen naar blauw via rood, terug naar groen, enzovoorts. Junction heeft de website gemaakt op basis van het Flexibel Grid-based Design. Alles was er hierbij aan gelegen dat de website gaat leven en in lijn ligt met de ambities van de Media Innovatie Campus. Zoals Junction het zelf verwoordt: ,,Een dynamische campus verdient een even dynamische site. Een ding is zeker: deze site leeft, deze site ís MICA.”